Door leverproblemen m.b.t. grondstoffen zijn er momenteel helaas vertragingen in levering.
Op dit moment is de vertraging 2 weken. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden met uw bestelling.
Wij streven ernaar dit zo spoedig mogelijk op te lossen en vragen u om uw begrip. Excuses voor het ongemak.
Door leverproblemen m.b.t. grondstoffen zijn er momenteel helaas vertragingen in levering. Op dit moment is de vertraging 2 weken. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden met uw bestelling. Wij streven ernaar dit zo spoedig mogelijk op te lossen en vragen u om uw begrip. Excuses voor het ongemak.
NL
Let op! Andere levertijden tijdens de feestdagen, klik hier voor het overzicht
Let op! Andere levertijden tijdens de feestdagen, klik hier voor het overzicht
NL
Hulp nodig? Bel: 085-4862362

Krijtbord

Voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Als deze bestelling tegelijkertijd geplaatst wordt met een order voor naambadges, wordt alles later, gezamenlijk verzonden.

Set Van Vloeibaar Krijt-pen & Microfiber Doek

€4.74

Een vloeibaar krijt-pen van hoge kwaliteit en een 100% microfiber doek voor het schrijven op en ook weer verwijderen van tekst op onze krijtbord naambadges. Regulier krijt kan niet op de naambadges gebruikt worden.

Set van vloeibaar krijt-pen & microfiber doek

Blanco Krijtbord Naambadge (Magneet-bevestiging)

€7.92

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met magneet-bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (magneet-bevestiging)

Blanco Krijtbord Naambadge (Speld-bevestiging)

€7.14

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met speld-bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (speld-bevestiging)

Blanco Krijtbord Naambadge (Speld-clip-bevestiging)

€7.14

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met speld-clip-bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (speld-clip-bevestiging)

Blanco Krijtbord Naambadge (Zonder Bevestiging)

€7.14

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met zonder bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (zonder bevestiging)