NL
NL
Hulp nodig? Bel: 085-4862362

Veel gestelde vragen

FAQ's

Wat is het minimum aantal naambadges dat besteld kan worden?

Het is simpel, er is geen minimum aantal. Bestellingen vanaf één enkele naambadge worden aangenomen.

Wat is de leveringstermijn?
Onze leveringstermijnen zijn een topprioriteit. Deze zijn snel en betrouwbaar. De standaard levering is al snel: 8 tot 10 werkdagen productie en daarna verzending (na ontvangst betaling).

'Last minute' paniek? Bel ons op het nummer 085-4862362, mogelijk kunnen wij u toch nog op tijd van dienst zijn.
Wat is de prijs van een naambadge?

Wij hanteren gestaffelde prijzen. Hoe groter het aantal dat u bestelt, hoe goedkoper iedere badge wordt. U vindt de prijzen door op één van de onderstaande links te klikken. Wij zijn ervan overtuigd zijn dat onze prijzen zeer concurrerend zijn.

Prijzen naambadges

Kan ik per telefoon een order plaaten?

Wij kunnen geen telefonische orders aannemen. Alle orders dienen in tekst (meestal via email) ingediend te worden, hiermee worden onnodige fouten voorkomen. We bevelen daarnaast het online plaatsen van bestellingen aan. Uw ontwerp en uw order wordt daarbij opgeslagen in uw persoonlijke NBi-account. Namen kunt u indienen per Excellijst

Ik wil graag 20 badges bestellen, moet ik elke badge individueel bestellen?

Nee. Wij houden het simpel. U hoeft slechts de eerste naambadge van ieder ontwerp te maken. Zodra de eerste naambadge ontworpen is, worden de volgende namen en/of functies in de volgende stap toegevoegd. Wanneer uw order verwerkt wordt zal één van onze medewerkers erop toezien dat de namen passen binnen het ontwerp van de naambadge en het geheel juist afgewerkt wordt. Wij raden aan om de eerste badge te voorzien van de langste naam zodat alles perfect uitgelijnd kan worden. 

Zijn de prijzen concurrerend?

Wij weten zeker dat onze prijzen uitermate competitief zijn. U vindt de prijzen door te klikken op de "Prijslijst" tab bovenaan op de pagina.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Alle orders worden verzonden per koerier of per post. Voor meer informatie over de tarieven voor Express service en zending verwijzen wij naar onze pagina Levering.

Zijn er ontwerp- en/of instelkosten?
Bij Name Badges International, kunnen we met trots zeggen dat er geen "verborgen kosten zijn". Om het eenvoudig te houden betaalt u slechts de badge(s), de verzendkosten en de B.T.W.
In welk bestandsformaat kan ik de lay-out of het logo uploaden/verwerken?
Wij bieden u een heel gebruiksvriendelijke werkwijze aan. Wij aanvaarden logo's en tekeningen in bijna elk bestandsformaat, stuur uw logo op in de beste kwaliteit die u heeft en wij werken hiervan naar het best mogelijke resultaat.  Als algemene regel gelden de volgende bestandsformaten die onze voorkeur genieten: .pdf .ai .eps en .cdr. Andere veelvoorkomende formaten waarvan we kunnen werken zijn:  .jpg .jpeg .doc en .pub.  Zoals reeds vermeld, we kunnen haast elk formaat openen.  Moest er zich toch een probleem voordoen, nemen wij contact met u op. Wij kunnen via e-mail files tot 6 MB ontvangen.

Om meer te weten te komen over hoe uw logo door te zenden, gaat u naar onze Technische pagina. 
Kan ik kiezen welke bevestiging ik wens voor mijn naambadges?

Voor al onze naambadges heeft u een keuze uit 3 bevestigingsmogelijkheden, speld, speld-clip of magneet, met uitzondering van onze Prestige Premium reeks die altijd met een magneet wordt uitgevoerd. Details van de bevestigingen kan u terugvinden op onze badge bevestigingen pagina.

Welke informatie moet ik meesturen wanneer ik naambadges bestel?
  • Type naambadge dat u wenst
   Prestige naambadge, Prestige Premium naambadge, Standard naambadge, Silhouet naambadge, Herbruikbare naambadge.
  • Afmeting van de badge (Wanneer u kiest voor de Prestige naambadge)
  • Badge kleur (Enkel de rand zal zichtbaar zijn)
  • Kleur van de achtergrond van de badge
  • Gewenst aantal
  • Uw keuze van bevestiging Magneet, Speld of Clips
  • Uw logo of badge artwork
   Zie FAQ: In welk bestandsformaat kan ik de lay-out of het logo uploaden/verwerken?
  • Naamlijst
   Een naamlijst en/of lijst functies die u op de badge wenst, versturen per e-mail met bijlage in excel of word. ( niet van toepassing voor orders via website omdat hier de namen online worden ingevuld).
  • Contactgegevens
   Volledig factuur- en leveringsadres inclusief telefoonnummer en e-mail adres.
  Name Badges International en andere aanbieders?

  Vergelijken is in onze ogen niet netjes. Wij kunnen echter wel voor onszelf spreken. Name Badges International staat volledig achter de hoge kwaliteit van haar producten. Onze naambadges worden vervaardigd met de beste producten en zijn allen uitgerust met een krasbestendige epoxy beschermlaag. Al onze naambadges zijn gemaakt van hoog kwalitatief gepolijst metaal of van eerste kwaliteit kunststof zodat duurzaamheid gegarandeerd is. Onze reeks spelden, speld-clips en magneten hebben een lange levensduur. Wenst u hierover meer te weten, bezoek onze link Kwaliteit

  Hoe is onze sevice in vergelijking met andere leveranciers?

  De snelheid, de kwaliteit en de prijs van van onze service en producten behoren tot de beste in onze sector en we streven ernaar dit zo te houden. We bieden een vriendelijke, betrouwbare service en u kan ons steeds bellen op het nummer 085-4862362. Wij staan u met raad en daad bij met het gratis ontwerpen van uw badge.

  Hoe ervaren is Name Badges International?

  Ons bedrijf en onze zusterondernemingen zijn al meer dan 30 jaar werkzaam als producent van naambadges, textieltransfers en promotiematerialen, zodat wij over ruime professionele kennis en ervaring beschikken.

  Hebben uw naambadges een beschermende, krasbestendige toplaag?

  Al onze naambadges hebben een krasbestendige epoxy (kunsthars) beschermlaag. Deze laag beschermt de badge ook tegen UV stralen van het zonnelicht waardoor uw badge haar kleuren behoudt en een zeer lange levensduur heeft.

  Hoe dik is de krasbestendige toplaag?
  Onze kunsthars toplaag heeft een dikte van ongeveer 1,5 mm. De dikte is echter afhankelijk van de productieomstandigheden. Snelheid van produceren, temperatuur en luchtvochtigheid zijn allen van invloed op de uiteindelijke dikte. Deze kan dan ook variëren met 33% (0.5mm).
  Kunt u de naambadge voor mij ontwerpen?

  JUiteraard! Wij hebben een team van zeer ervaren graphische medewerkers die u graag helpen om uw naambadge te ontwerpen en dit is volledig gratis. Zodra het ontwerp klaar is, zenden wij u het resultaat per e-mail, zodat u dit kunt beoordelen. Graag vernemen wij dan uw eventuele op- of aanmerkingen of uw akkoord. Of u nu kiest voor ons in-house grafisch team of onze online badge-ontwerp-module, het eindresultaat zal steeds een top-kwaliteit naambadge zijn.

  Stuurt u altijd een digitaal voorbeeld van de naambadge voordat deze in productie gaat?

  Voor alle orders (behalve re-orders) die niet via de website worden ingediend, ontvangt u een digitaal voorbeeld alvorens deze in productie gaan. Voorbeelden worden vrijblijvend gemaakt en zijn gratis. Orders via de website (ontworpen door gebruik te maken van ons design materiaal) worden geproduceerd van het geleverde online ontwerp  en zal er geen voorbeeld doorgestuurd worden.

  Levert u ook naambadges zonder betaling vooraf?

  Betaling achteraf is bespreekbaar voor grotere orders en zullen altijd van te voren besproken dienen te worden.

  Wanneer wordt er betaald?
  Gaarne ontvangen wij uw betaling z.s.m. nadat u onze orderbevestiging en/of eventuele pro forma factuur heeft ontvangen. Wanneer uw betaling door ons ontvangen is, wordt uw order direct op de eerst volgende werkdag voor productie ingepland.
  Hoe drukt u de naambadges?

  Wij gebruiken een digitaal 4-kleuren druksysteem met hoge resolutie om alle logo's, tekst en achtergrondkleuren te printen.  Voor meer informatie over de kleuren, ga naar onze Technische pagina.

  Waarvan zijn de Prestige Premium naambadges gemaakt?

  Onze Prestige Premium naambadges zijn in metaal met een keuze tussen een goud- of zilverkleurige finishlaag. Deze badges hebben een bijzondere uitstraling en zijn uitermate geschikt om te dragen op een stijlvol mantelpak of kostuum. Onze Prestige Premium naambadges kunnen ook een ondergrond hebben in geborsteld goud, geborsteld zilver, wit of iedere kleur naar keuze. Zij zijn ook voorzien van een krasvrije beschermende epoxylaag.

  Waarvan zijn uw Prestige, Standard en Silhouet naambadges gemaakt?

  Onze Prestige, Standard en Silhouet naambadges zijn gemaakt van recycleerbaar ABS kunststof voor een optimale stevigheid en duurzaamheid. Onze Prestige en Silhouet reeks kunnen uitgevoerd worden met een ondergrond in goud, zilver, geborsteld goud, geborsteld zilver, wit of iedere andere kleur. Onze Standard badges kunnen gemaakt worden in eender welke kleur voor de ondergrond behalve geborsteld goud en geborsteld zilver. 

  Waar zijn de herbruikbare naambadges van gemaakt?

  Onze 'herbuikbare' naambadges zijn gemaakt van glashelder, transparant, duurzaam en sterk ABS kunststof. Als achtergrond heeft u de keuze uit wit, geborsteld zilverkleur, chroom zilverkleur, geborsteld goudkleur of chroom goudkleur. Uiteraard kan de ondergrond geheel en aflopend in full color bedrukt worden. Ook al onze 'herbruikbare' naambadges worden afgewerkt met een epoxyhars toplaag ter bescherming van de opdruk en de naambadge.

  Wij willen een Pantone® colour gebruiken, kan ik deze online toepassen?

  Wij drukken/printen de naambadges met CMYK-inkten. Daardoor is het exact matchen van Pantone®-kleuren niet altijd mogelijk. Tijdens het ontwerpen kunt u aangegeven/matchen via het roll down menu welke Pantone®-kleur u graag benaderd wilt zien. Op deze wijze wordt het hoogst haalbare resultaat behaald.

  Het drukken op een metallic ondergrond leidt tot kleurafwijking tov een witte ondergrond, dit omdat de inkten enigszins transparant zijn.